Skriv ut Skriv ut

  Det blir inte alltid som man har tänkt sig när det gäller jul

  Postad: 27 december, 2012 2 Kommentarer

  Precis som rubriken säger, det blir inte alltid som man har tänkt sig när det gäller jul.

  På torsdagskväll före julafton insjuknar jag i magsjuka och tidigt på söndagsmorgon drabbar magsjukan även min man så det blev ingen resa till mina svärföräldrar. Jag och Martin stannade hemma och mådde pyton men snälla vänner ställde upp och åkte till Östermalmshallen och den lokala mataffären för att införskaffa lite julmat åt oss, i fall vi skulle vara så pass friska att vi kunde äta det. Vi blev så pass bra att vi lyckades få ner lite av julmat men jag hade önskat att vi hade varit friska och fått äta svärmors julmat istället.

  Vår julgran som vi hade skaffat redan till 1:a advent eftersom vi hade julfest då överlevde inte fram till julafton så vår ganska så stora benjaminfikus fick ställa upp som julgran istället 🙂

  Trotts att det inte blir som man har tänkt sig så kan det ändå bli ganska så mysigt!

  2 kommentarer

  1. Tomtenissan skriver:

   Näe..fy. Men underbart med fina vänner som ställer upp.

  2. Nej, alltså vi glömde inget men tog inte fram så mycket. Vi hade handlat julmat till nio personer men var bara tre som åt. Halva familjen åt bara lite vitt bröd och vi andra tog fram lite av våra favoriter för att det ändå skulle kännas som jul. Faktiskt så var det goda vänner som undrade ifall de skulle komma över med lite julmat till oss, verkligen omtänksamt men vi hade ju handlat hem massor innan vi blev sjuka så det behövdes inte. Men det är något jag ska komma ihåg att tänka på ifall någon är sjuk, att erbjuda mig att komma över med lite mat eller en kaka.

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade