Skriv ut Skriv ut

  Fifty Shades of Grey-dukning

  Postad: 10 september, 2019 1 Kommentar

  För några år sedan kom första filmen i triologin Fifty Shades of Grey, har ni sett någon utav filmerna? Jag såg den första när den gick upp på biograferna men de andra två såg jag först för några dagar sedan. Det finns många olika åsikter om vad man tycker om denna historia. Jag tycker hur som helst att det är ett roligt tema så jag bestämde mig för att anordna en middag med inspiration från filmerna 🙂

  Självklart behövdes en fin dukning till denna middag och färgerna var ett självklart val för mig, grått och rött 😀

   
  Inköpsställen:
  Duk, Kostymtyg, tyg.se
  Servetter, VEGA
  Tallrikar, Mateus
  Glas, Essence iittala
  Bestick, Ibis, Boda Nova (har utgått)
  Ljuslyktor, Kivi iittala
  Masker, Amazon
  Handklovar, sinful
  Blomlådor, Bruka Design
  Blomarrangemang, Therese på T-Blommor i Farsta

  1 kommentar

  1. Catarina skriver:

   Så otroligt vacker och läcker dukning. Kram på dig 🙂

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade