Skriv ut Skriv ut

  Löv is in the air

  Postad: 19 oktober, 2019 Kommentera

  Jag har aldrig gillat att göra något utan att ha ett mål, t.ex. ta bilen för att ut och köra utan att veta svart man ska eller gå ut och gå utan att ha bestämt vilken runda man skall gå innan man ger sig ut. Vad detta beror på har jag ingen aning om men jag har en gissning och det är att jag inte har full kontroll över situationen och jag är verkligen ett kontrollfreak! 😀

  I slutet på december 2017, då jag fick elakartad bröstcancer fick jag lära mig den hårda vägen att man kan inte ha kontroll över allt här i världen. Sedan dess tycker jag det är både skönt, roligt och mysigt att bara klä på sig och ge sig ut på en promenad och se vart den tar mig 🙂 

  Då vädret var på topp så gav jag och Martin oss ut på en härlig färgsprakande höstpromenad med massor av löv som yrde i vinden, det var så otroligt skönt och rogivande.

  Jag vill ge en STOR eloge till Tyresö som ser till att förbättra framkomligheten för alla som tar sig fram på hjul på något vis, det är fantastiskt roligt att kunna vara ute i skogen 😀


  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade