Skriv ut Skriv ut

  Magnetröntgen, Fredagslunch på Haymarket och Hötorget

  Postad: 1 september, 2017 1 Kommentar

  Denna fredag är första fredagen på länge som hade fredagsfeeling och jag älskar fredagsfeeling!!! 🙂

  Dagen började dock med att jag fick gå och göra en magnetröntgen och i den apparaten fick jag ligga i 105 minuter innan de hade röntgat de fyra kroppsdelar som min läkare hade skickat remiss på. Jag håller tummarna nu att jag får ett svar på vad det är för fel på mig då de tidigare undersökningarna och provtagningarna inte har gett något.

  Efter undersökningen gick jag till Haymarket för en riktig fredagslunch! Det blev till och med ett glas rött och dessert 😀 Lammlägget med rotsakspurén  och rödvinsskyn var helt fantastiskt smarrigt och deras chokladtryfflar gick inte av för hackor dem heller 🙂 Beccas Halloumisallad med olivmajonnäs fick också högsta betyg.

  Efter lunchen gick jag ut på Hötorget och köpte med mig massor av svamp och det blev även blåbär, lingon och jordgubbar 🙂

     1 kommentar

  1. Marianne Gustavsson skriver:

   Hejsan!
   Vilken trevlig fredag det blev, och jag längtar till Hötorget, skulle ha varit där u torsdag, men vi hade ju ☔ hos oss, och det skulle ju regna i Stockholm med, så vi får satsa på nästa vecka.
   En riktigt god lunch ser det ut som.

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade