Skriv ut Skriv ut

  Murrig- och mysig höstdukning

  Postad: 20 oktober, 2017 Kommentera

  Förr hade jag bara en favoritårstid och det var sommaren eftersom jag älskar sol och värme men ju äldre jag har blivit ju mer gillar jag hösten med alla färgerna. Jag älskar också att det blir lite murrigt för då kan man tända massa stearinljus och det i sin tur sprider en härlig och mysig stämning.

  Den här höstdukningen blev sådär murrig och mysig som jag hade tänkt mig 🙂

   
  Inköpsställen:
  Duk, Säckväv Panduro
  Servetter Duni
  Servettringar, köpt för flera år sedan (liknande finns att köpa här)
  Bordstabletter, fått av en vän från deras skog.
  Tallrikar Mateus
  Glas, Chateau Kosta Boda
  Bestick, Ibis, Boda Nova (har utgått)
  Grillkniv Köttmästarn
  Ljuslyktor, Kivi iittala
  Kottar, kastanjer mm kommer från skogen.
  Blommor Tyresö Blomsterhandel

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade