Skriv ut Skriv ut

  Tävling, Van Ufford Chokladkalender med handgjord ekologisk choklad

  Postad: 8 november, 2020 Kommentera

  För många har året 2020 inte varit speciellt roligt och jag är den första om att hålla med om det! Eftersom jag älskar julen och vill gärna börja fira den så snart det bara går 🙂 fick jag en idé om en sak jag läste om för en tid sedan, nämligen att fira novent. Har ni hört talas om det?

  Vill du också fira novent så innebär det at du tänder ljus i adventsljusstaken (den med stearinljus) varje söndag men åt fel håll. Börja med ljuset längt till höger och när du väl kommer till första advent möts fjärde novent med första advent. I år börjar första novent idag den 8 november.

  Det tycker jag vi firar lite extra med en tävling 🙂 i och med detta har nu en lycklig vinnare möjlighet att Van Ufford´s Chokladkalender.

  Kalendern är unik med sin gråa träask med gravering ”24 days of chocolate until Christmas” I asken finns 23 olika 20 g chokladbitar och en 80 g chokladkaka “Merry Christmas” för julafton. Asken innehåller ca två tredjedelar mörk choklad med 70% kakaohalt samt en tredjedel mjölkchoklad med 41% kakaohalt. Allt handgjort, förpackat för hand och ekologiskt från den lilla chokladfabrik i Ystad. En förteckning över de olika chokladbitarna samt innehållsförteckning medföljer. Asken kommer med rött band och ett hänge hjärta med årtal som på bilden.

  Värde 599 sek

  (Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

  Tävlingen, Van Ufford Chokladkalender med handgjord ekologisk choklad hittar du här

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade