Skriv ut Skriv ut

  Tur och retur Sundsvall

  Postad: 16 januari, 2015 1 Kommentar

  Man kan hinna med en hel del på 24 timmar 🙂

  I lördagen ringde en utav mina kollegor mig på hemtelefonen ( ja, jag har fortfarande en sådan 🙂 ) tankarna började genast fara runt i huvudet, vad har hänt nu hann jag tänka innan hon frågade om jag skulle kunna åka till Sundsvall på onsdag för att överraska vår underbara chef som fyller år. Självklart sa jag ja på det!!! 🙂

  Överraskningar är nog det roligaste jag vet 😀

  Jag kan lova att Anki blev ordentligt överraskad och väldigt glad 🙂 Efter en del tisslade och tasslade så blev det en kanonkväll med bubbel, god mat, många skratt och det bästa av allt att få träffa världens bästaste och omtänksammaste kollegor och chef.

  Jag hann med en hel del under de exakt 24 timmar jag var i Sundsvall, direkt efter att jag hade checkat in så begav jag mig ut på stan för att se om jag hittade något att shoppa och det gjorde jag 😀 Det blev två par vinterskor, två tröjor och tre tyger, sedan tillbaka till hotellet och göra sig i ordning inför kvällen med att överraska Anki med ett fantastiskt trevligt restaurangbesök 🙂 Efter middagen, tillbaka till hotellet för att sova några timmar innan en gemensam frukost och efter det till tåget för att åka hem till Stockholm igen.

  Tack underbara människor för 24 otroligt roliga timmar!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀

  DSC_0001
  DSC_0006
  DSC_0011
  DSC_0031
  DSC_0035
  DSC_0043

  1 kommentar

  1. Anki skriver:

   Ja vad ska jag säga <3 jag är överväldigad att ni gjort detta för mig, tack igen fina Tina puss & kram

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade