Skriv ut Skriv ut

  4 cm

  Postad: 31 december, 2017 1 Kommentar

  Min värld har vänts uppochned 🙁

  I torsdags var jag tillbaka till Bröstcentrum igen, jag fick träffa en underbar läkare som heter Ariel och kommer från Brasilien eller om det var Argentina.

  Han berättade att man har hittat något i mitt högra bröst som man vill utreda vidare. I och med denna information så började tårarna rulla ner för mina kinder. Han undersökte med ultraljud och jag fick veta att knölen var 4 cm stor och att formen var oroande.  Efter undersökningen berättade han att han även skulle göra en grovnålsbiopsi på mitt högra bröst och ett finnålsprov på mitt vänstra bröst men den knölen var han inte speciellt orolig för. Han talade också om att hans bedömning är att jag måste operera mig vare sig vad provet visar för även om provsvaret skulle vara bra så kunde det ge problem längre fram i livet.

  Ju mer information jag fick ju räddare blev jag så Martin fick komma och hämta mig för hjärnspökena satte in direkt ”skulle jag dö nu”

  Läkaren informerade även Martin vad man hade sett och gjort, vi gick därifrån med en ny tid till bröstkirurgen den 10 januari 2018.

  1 kommentar

  1. Eva Zachrisson skriver:

   Lycka till och hoppas att allt går bra!kram Eva

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade