Skriv ut Skriv ut

  Aloha BLOSSA 19

  Postad: 10 september, 2019 Kommentera

  Då har det gått ett år sedan jag avslöjade smaken på BLOSSA´s årgångsglögg och nu är det dags igen, för 48 minuter avslöjades det vilken smak de har valt denna gång. Vi säger Aloha till BLOSSA 19!

  I år valde BLOSSA att resa till samma ställe som jag åkte på min bröllopsresa för en massa herrans år sedan 🙂 nämligen Hawaii. Jag och min man valde ön Maui och BLOSSA valde ön Oahu för deras inspiration.

  Glöggen har smak av passionsfrukt, hibiskusblomma, kokos och kaffe. passionsfrukten ger en tropisk sötma och balanseras av hibiskusblommans fruktiga syra. Tonerna av kokos och kaffe är lätta och smälter samman och ger glöggen en spännande twist.

  Glöggens helet är fruktig, frisk och gifter sig väl med de traditionella glöggkryddorna enligt Åsa Orsvärn som är Chief på BLOSSA.

  Färgen på glöggen är ljusrosa och likaså flaskan, flaskan är prydd med vita hibiskusblommor och blågröna siffror. Personligen tycker jag att flaskan är väldigt fin men att ställa den på ett traditionellt julbord som ofta har julröda toner kommer att skära sig.

  Glöggen börja säljas via Systembolagets beställningssortiment imorgon den 11 september 2019.  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade