Skriv ut Skriv ut

  Förslag på julfilmer

  Postad: 1 november, 2017 Kommentera

  Sedan en tid tillbaka och då menar jag en lååååång tid tillbaka 🙂 närmare bestämt 18 augusti har jag börjat titta på julfilmer, jag älskar all julplanering och framför allt att titta på julfilmer och få känna julstämning så här kommer tips på en massa mysiga julfilmer som jag tycker ni skall titta på 🙂 Tänd stearinljus och kura upp dig i soffan med en filt och varm choklad 🙂

  Sleigh Bells Ring

  Handling: Nyskilda Pauline kämpar med att komma i julstämning när hon besöker sin hemstad för att medverka i julparaden. Med hjälp av en släde och en snygg  snickare är Pauline övertygad om att lyckan skall vända och att julkänslan kommer att infinna sig och kanske även finna kärleken.

  A Rose for Christmas

  Handling: Andy är en passionerad konstnär vars familj har byggt paradvagnar i flera generationer. När hennes pappa blir sjuk tvingas hon ta över rodret och övervaka bygget och dekorationen av vagnarna av deras kunders vagnar. För att göra saken ännu värre förväntas hon även att hantera en krävande affärskund vars företag har beställt en paradvagn.

  Back to Christmas

  Handling: Ali försöker skippa julen för att istället jobba sig igenom högtiden men när hon träffar en snäll främling på en middag som uppmuntrar henne till att tro på julens magi medger Ali att hon vill uppleva förra årets jul igen för att ändra hur den slutade. Nästa morgon vaknar hon för att inse att hennes önskan har blivit sann. Dock är det ingen lätt sak att förändra, Ali har händerna fulla och försöker ta rätt beslut för att se till att hon får det slutet på julen hon så högt önskar.

  A Star for Christmas

  Handling: Cassie´s liv är lite kaotiskt för tillfället, hon har nyligen gjort slut med sin pojkvän Jared

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade