- Tina Gustafsson - https://tinagustafsson.com -

Barbent

Publicerad av TinaGustafsson.com På 5 april, 2019 @ 08:23 I Okategoriserade | Inga kommentarer

I måndags då det var den 1 april var jag tillbaka på Sös (Södersjukhuset) för att röntga benen igen och eventuellt få ta bort gipsen.


Min största önskan var att läkaren skulle ta beslutet att låta mig slippa bli omgipsad och det gjorde han 🙂 Jag funderade en kort stund om han lurades och att det skulle vara ett aprilskämt men tack och lov så var det inte det! 😀


Det var helt underbart att slippa gipsen, dock kändes det extremt konstigt att återigen ta på benen och det kliade något enormt. Wow vad mycket hud som lossnade då och de närmaste dagarna efteråt. Totalt är det nog ca 3 dl, lite äckligt faktiskt Benens hud har varit extremt känslig och är det fortfarande.


Något jag har blivit lite chockad över att det gör så ont i benen, det är nästan samma intensiva smärta som när jag precis hade ramlat. Det är dock inte något konstigt enligt läkare och gipstekniker. Jag kommer att ha smärta under några veckor till och dessutom måste man vara väldigt försiktigt när jag skall förflyttas de närmaste tiden, ja till och med någon månad framöver.

Tack och lov som jag skrev igår så har det ju vänt och det går sakta framåt! 😀


Artikel utskrivet från Tina Gustafsson: https://tinagustafsson.com

URL till artikel: https://tinagustafsson.com/barbent/

URL:er i detta inlägg:

[1] Tweet: http://twitter.com/share

Copyright © 2011 Tina Gustafsson. All rights reserved.