Skriv ut Skriv ut

  Det har hänt en del

  Postad: 5 november, 2009 Kommentera

  Nu var det länge sedan jag skrev något här och det har stått helt stilla på renoveringsfronten också, tråkigt nog. Då vi inte känner för att utföra renoveringen själva har vi beslutat för att anlita en byggfirma som hjälper oss med den biten.

  För att kunna totalrenovera huset var vi tvungna att besöka banken och detta gjorde vi den 5 oktober. Bankkvinnan tyckte det såg lovande ut men kunde inte lova något där och då, utan vi skulle återkomma veckan därpå.

  Under den kommande veckan åkte vi till Kakelspecialisten och Bauhaus för att titta på kakel till gästtoalett, hall och kök. Vi hittade det kakel vi behövde och det var jätteroligt att titta på allt fin kakel och klinker det finns.

  Den 12 oktober träffade vi Kvik kök för att rita hur vi vill ha vårt nya kök. Direkt efter det mötet gick vi vidare till HTH kök för att göra samma sak. Både jag och Martin kände att vi ville ha fler en ett alternativ när vi skulle besluta vilket kök vi skall välja.

  På förmiddagen den 13 träffade vi banken igen och det gick bra. Samma dag hade vi bokat in kille från Wisy som skulle titta på våra fönster och dörrar.

  Den 21 oktober hade vi bokat in en byggfirma för att gå igenom vad vi vill göra så att han kan ge oss ett pris vad det kan komma att kosta. För att gillen på byggfirman, vi kan kalla honom Byggare-Bob skulle kunna ge oss ett pris var han tvungen att ta dit både en målare och en stickare. Den 23 kom Byggare-Bob med en målare och gick igenom vad som skall göras och dagen efter det kom han med en elektriker.

  Följande vecka kom Byggare-Bob med en ny målare eftersom den första var alldeles för dyr och någon dag senare kom han med en ny elektriker eftersom den första inte skulle kunna ta jobbet.

  Fredagen den 30 oktober blev det dock klart med byggfirman och vi anlitar Byggare-Bob (firman heter något annat i verkligheten)

  Byggare Bob

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade