Skriv ut Skriv ut

  Drömhuset att fira jul i

  Postad: 29 oktober, 2013 Kommentera

  Det viktigaste för mig när det väl kommer till kritan skulle i första hand vara att få fira med min man, titta på Kalle och äta lite julmat som julskinka med senap och julmust 🙂

  Får jag däremot gå helt bananas och önska mig precis vad jag vill så skulle min jul se ut så här;

  Vi skulle hålla till i ett stort hus där både min familj och min mans familj med respektive, barn, föräldrar m.fl. fick plats i från lunchtid den 23 december och fram till lunchtid den 27 december. Utvändigt skulle huset kunna se ut så här.

  christmas-house
  Självklart måste det finnas ett stort kök där alla kan hjälpas åt att fixa och dona inför samtliga måltider, typ ett sådant här kök.

  1st-option alabaster-house_13 white open kitchen rustic country white wood floors subway tile backsplash
  Dukningar tycker jag är jätteviktigt vid högtider och något liknande skulle jag gärna vilja ha.

  Holiday Placesetting
  Vardagsrummet behöver också vara stort eftersom väldigt många personer skall få plats samt en riktig Disney-gran och det skulle gärna få finnas en öppen spis när man kan läsa högt ur någon julig bok, varför inte En julsaga.

  Room in loft, decked out for the holidays.
  en-julsaga

  Jag önskar också att huset låg i näreten av små backar där man kan åka pulka eller ha snökrig 🙂

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade