Skriv ut Skriv ut

  Åsa Regnér utesluter mig från att forma mitt egna liv

  Postad: 9 mars, 2017 Kommentera

  Åter igen Åsa Regnér skriver du på din FB-sida att kvinnor och män skall ha samma makt att forma sina egna liv men att vi inte är där än.

  Jag är kvinna, funktionsnedsatt och har personlig assistans 24 timmar om dygnet, jag håller med dig till fullo vi är verkligen inte där än!!! Du skriver också att ni är världens enda regering som har med jämställdhet i varje beslut och satsning och att ni tar er framåt, där håller jag verkligen inte med. Ni tar oss bakåt!!!

  Du har igår uppmärksammat kvinnors rättigheter vid en feministfrukost samt på flera olika ställen runtom i Sverige. Åter igen Åsa anser jag att vi bör träffas och prata om jämställdhet och denna gång bjuder jag in dig att prova på att leva mitt liv under en kortare stund eftersom du utesluter mig från att forma mitt egna liv!

  Hoppas du tar dig an denna utmaning och visar på att du står vid ditt ord och anser att det skall vara jämställdhet i vårt land för alla kvinnor och män vare sig man har en funktionsnedsättning eller inte, är svart eller vit eller som dig är politiker.

  Ser fram emot att höra ifrån dig denna gång!

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade