Skriv ut Skriv ut

  Förväntningarna på Hemestern 2018

  Postad: 26 juli, 2018 2 Kommentarer

  Då livet vändes upp och ner den 28 december 2017 med beskedet att jag hade elakartad bröstcancer och skulle behöva opereras och genomgå en tuff cellgiftsbehandling insåg jag att det inte skulle bli en semester som vi brukar ha med resor både inom och utanför Sverige. Allt beräknades vara klart den 10 juli men det blev framskjutet p.g.a. olika saker och jag vara färdigbehandlad den 23 juli istället.

  Vi anade att allt inte skulle gå som på en räkmacka så därför tog Martin en sen semester i år och vi bestämde att vi håller oss hemma detta år då kroppen är väldigt sliten efter all behandling. Det blir helt enkelt en Hemester! 🙂

  Sitter nu och funderar lite på vad vi skall hitta på för skojigheter 🙂 Har ni förslag på vad vi kan hitta på för roliga aktiviteter här i Stockholm så skriv gärna till mig 🙂

  Hittills har ju sommarvädret varit helt otroligt, jag hoppas det fortsätter under Martin semester. Självklart hoppas jag även att naturen skall få regn.

   


  I år har vi som sagt bara Sverigeplaner och kanske bara Stockholmsplaner, det beror helt enkel hur jag och min kropp mår. Vi tänkte ta dagen som den kommer 😀

  Jag börjar gärna dagarna med härliga frukostar, typ hotellfrukost varianten med massor av goda pålägg, bröd och varför inte en mimosa till det 🙂 Det går också väldigt bra med min mans ägg benedict!

   

   

  Under parasollet på eftermiddagarna poppaar jag gärna en flaska bubbel eller en flaska rosévin eller för den delen ta en drink under parasollet.

   


  Jag tycker även att vi skall äta massor av glass, det hör ju liksom sommaren till 🙂 Gärna lakritsglass!!

   


  En dagsutflykt till Sandhamn gör jag mer än gärna, älskar att strosa runt bland alla husen och sedan sätta sig på en restaurang och äta en härlig fiskrätt med ett eller två glas svalt vitt vin.

   

  Träffa vänner på vår altan och dricka något svalt och gott samtidigt som man äter något grillat måste hinnas med både en, två och tre gånger 😀

   

  Några restaurangbesök skulle jag vilja hinna med också innan hemestern är över, bl.a. vill jag besöka Eataly där man både kan handla med sig massor av godsaker och sätta sig ner på någon utav deras restauranger.

  Ja, jag får återkomma i september och se om det blev något av det jag nu har önskat, det får vi verkligen hoppas på i alla fall! 😀

  Ha en fortsatt underbar sommar!!! 🙂

   

  2 kommentarer

  1. Catarina skriver:

   Hoppas ni får en fin Hemester. Det är alltid så vackra bilder i dina inlägg, man kan nästan känna smaken på allt det goda 🙂

  2. Stina skriver:

   Önskar er en helt underbar hemester med massa mys och gott Kram på er

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade