Skriv ut Skriv ut

  GastroNord och Vinordic

  Postad: 2 maj, 2012 1 Kommentar

  För precis en vecka sedan idag besökte jag GastroNord och Vinordic som ägde rum på Stockholmsmässan. GastroNord är norra Europas största fackmässa för hotell, restaurang och storkök. Vinordic är norra Europas största dryckesmässa för vin, öl, sprit och cider.

  Mässorna var väldigt stora och mycket bra, jag ser redan fram emot nästa gång jag kommer att gå på dem.

  Mitt mål var att skapa nya kontakter som kan hjälpa mig med olika projekt och till viss del lyckades jag och med övriga behöver jag återkomma ett antal gånger till.

  1 kommentar

  1. KalasMums skriver:

   Åhh vad mycket fint och gott 🙂

   Du missar väl inte min tävling där du kan vinna spalampor?

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade