Skriv ut Skriv ut

  Han seglade rätt upp på en 1:a placering

  Postad: 24 oktober, 2019 Kommentera

  WOW, WOW och WOW vilket framträdande Michael Bublé rev av!!! 😀

  För omkring ett år och tre månader sedan köpte jag biljetter till konserten med Michael Bublé som ägde rum igår, min man fick det i födelsedagspresent och som sagt igår var det äntligen dags.

  På scenen fanns även ett storband med omkring 35 personer, denna konsert är det bästa jag någonsin sätt och det vill inte säga lite. Jag har varit på många, väldigt många konserter genom åren.

  Under ca 15 år har, Celine Dion, U2 och Bruce Springsteen legat på top 3 men nu petades dessa tre artister ner av Michael, förstår inte riktigt själv hur det gick till då Celine är min absoluta favoritartist men plötsligt händer det 😀

  Michael bjöd verkligen på sig själv, han hoppade ner från scenen och tog bilder med fans, han tog i hand med så många i publiken som ville och han hann med och hans mellanprat var riktigt roligt.

  Har ni möjlighet att gå och se honom så gör det! Jag kan nästan lova att ni inte kommer att bli besvikna!

  Innan konserten gick vi till Boston Grill och tog en drink och åt mat.

   

  Boston Grill White Corn Nachos kan jag verkligen rekommendera till förrätt, den serveras med en mustig chili, gräddfil och salsa.

  Till huvudrätt tog både jag och Martin deras Prime Tenderloin Steak eller som vi säger på svenska oxfilé 😀 tillbehören för min del bestod av potatisgratäng och béarnaisesås.

  Mätta och belåtna gav vi oss av till konserten 😀

   

   

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade