Skriv ut Skriv ut

  Idag har jag firat…..

  Postad: 24 oktober, 2015 3 Kommentarer

  …..att det är exakt två månader kvar till julafton, årets bästa dag om ni frågar mig! 🙂

  Mitt firande bestod i att vara insvept i en filt, äta skumtomtar med årets smak som är clementin, tomtarna var riktigt goda men fy vad de luktade äckligt 🙁 Jag bläddrade även i några jultidningar och det fick bli ett glas cola i brist på julmust.

  Ni får ursäkta att ögonfransar och bryn har tappat sin färg och att det gråa håret lyser igenom men tyvärr kan jag inte färga det förrän operationssåren har läkt ytterligare lite mer av olika anledningar och jag har heller inte kunnat lämnat hemmet för att färga bryn och fransar sedan jag opererades.

  Tack och lov ser det ut som att såren nu äntligen har börjat läka ihop 🙂 Det betyder att jag förhoppningsvis kan piffa till mig inför nästa helg då jag och min man skall få förra årets julklapp av några vänner.

  Ni får gärna hjälpa till att hålla tummarna så hårt ni bara kan så att vi slipper boka av för nu vill jag verkligen bli återställd och göra roliga saker!!!!! 🙂

  DSC_0029
  Version 3

  3 kommentarer

  1. Krya på dig, hoppas du mår bättre snart =)

  2. Platin skriver:

   Åh vilka mysiga bilder! 🙂

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade