Skriv ut Skriv ut

  Julkalendern´s lucka nr 5 – Monikas Jul

  Postad: 5 december, 2012 3 Kommentarer

  I samarbete med Piratförlaget har nu en lycklig vinnare möjlighet att vinna boken Monikas jul.

  Kokboken Monikas jul blev en stor försäljningshit i julhandeln 2009. I boken finns 180 lättlagade recept på allt som hör julen till.

  – Mina jular är fyllda av fantastiska minnen. Maten var väldigt central. Jag har förenklat många av dem, men jag kan inte vara utan revbenspjällen, krämiga sillar är jag tokig i. I all matlagning har jag försökt förenkla för att dagens liv kräver det


  Värde 204 sek

  (Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

  Julkalendern´s lucka nr 5, Monikas Jul hittar du här

  3 kommentarer

  1. Jessica S skriver:

   Jag vill vara med och tävla!

  2. Anette Kristoffersson skriver:

   Jag tycker att Monika verkar så himla mysig så jag vill gärna vara med och tävla om hennes bok :-)!

  3. anette carlsson skriver:

   Jag ska fira min första jul med en man som jag är ny-förälskad i så det vore toppen att få vinna Monikas jul för att få extra bra recept. Jag älskar kok och bak böcker, det står ett antal i mitt kök och jag blir mätt ibland att bara på att titta på bilderna.

   Jag har gillat och delat på din facebook- mitt namn är anette meg carlsson

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade