Skriv ut Skriv ut

  Julkalendern´s lucka nr 4, Boken Monikas Jul

  Postad: 4 december, 2014 Kommentera

  lucka04

  I samarbete med Piratförlaget har nu en lycklig vinnare möjlighet att vinna boken Monikas jul.

  Kokboken Monikas jul blev en stor försäljningshit i julhandeln 2009. I boken finns 180 lättlagade recept på allt som hör julen till.

  – Mina jular är fyllda av fantastiska minnen. Maten var väldigt central. Jag har förenklat många av dem, men jag kan inte vara utan revbenspjällen, krämiga sillar är jag tokig i. I all matlagning har jag försökt förenkla för att dagens liv kräver det.

  Piratförlaget logga

  Värde 216 sek

  (Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

  Julkalendern´s lucka nr 4, Monikas Jul hittar du här

  Monikas Jul boken

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade