Skriv ut Skriv ut

  Matfestivalen Taste of Stockholm 2014

  Postad: 28 september, 2014 Kommentera

  En stor del i mitt liv handlar om mat, det kan vara allt från att leta recept till att arrangera både små och stora middagar/fester till att besöka olika matmarknader eller matfestivaler. Igår var jag och min man på Taste of Stockholm som ägde rum på Djurgården i båthall 1.

  Det är 2:a året denna matfestival arrangeras i Sverige, förra året arrangerades den på Riddarholmen och jag tycker nog att den var strået vassare. Den kändes lyxigare och det var fler utställare och det var betydligt lättare att köpa dryck. I år var det få ställen som serverade dryck och var det en i familjen som skulle gå iväg och handla vin och öl så var man tvungen att gå till olika tält, dessutom fanns det dåligt med alkoholfria alternativ.

  Årets arrangemang var dock mycket, mycket bättre för funktionsnedsatta enligt mig, i alla fall om man sitter i permobil som jag eller någon annan modell av elrullstol. I år kunde jag ta mig över allt förutom till ett tält som var uppbyggt någon decimeter, där hade de lätt kunna lägga dit en kort ramp så hade det problemet varit löst. Det saknades en ramp på ytterligare ett ställe men en STOR eloge till arrangörerna, det byggde en ramp under tiden jag var där 😀

  Jag hoppas att Taste of Stockholm kommer tillbaka även nästa år för jag gillar dras koncept 🙂 och maten igår var väldigt väldigt god, här kommer lite bilder.

  _DSC8251
  _DSC8270
  _DSC8272
  _DSC8276
  _DSC8284
  _DSC8278
  _DSC8279
  _DSC8281
  _DSC8288
  _DSC8289
  _DSC8249
  _DSC8295
  _DSC8297
  _DSC8262
  _DSC8265
  _DSC8264
  _DSC8267
  _DSC8253

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade