Skriv ut Skriv ut

  Menyn bestämd några minuter efter uppvak

  Postad: 26 januari, 2018 Kommentera

  Igår fick jag komma hem efter två dygn på sjukhuset och det var väldigt skönt trotts att jag har ganska så ont och är hög som ett hus på morfintabletter mellan varven 🙂

  Några minuter efter att läkaren var och tittade till mig efter operationen och meddelade att ingreppet hade gått bra och snabbanalysen av portvakterna såg bra ut så började jag naturligtvis gråta av lättnad. Därefter så sa jag att så fort jag kommer hem och senast på fredag vill jag fira med löjrom, hummer och chokladdoppade jordgubbar 😀 Champagnen får dock vänta ett tag då det inte passar så bra att dricka tillsammans med morfin.

  Jordgubbarna frågade jag om min underbara assistent Ulrika ville göra och självklart svarade hon JA med ett stort leende! 🙂 Ikväll var det då dags att få äta och fira att den första prognosen ser bra ut, nu är det bara att hålla tummarna att nästa provsvar är bra som kommer om några veckor.  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade