Skriv ut Skriv ut

  Middag för två

  Postad: 16 januari, 2021 Kommentera

  Jag börjar bli riktigt less på att leva som vi gör nu, jag längtar så innerligt efter att covid19 skall försvinna nu och förhoppningsvis kommer det att göra det i takt med att fler och fler blir vaccinerade.

  Fram tills dess försöker vi sätta lite extra guldkant med middagarna under helgen och igår blev det en romantisk italiensk middag för två 🙂

  Vi började med drinken Italiensk Martini, en drink som jag vid första sippen tyckte var lite bråkig men jag ändrade mig ganska så fort efter det. Jag kommer absolut att göra den igen!

  Efter drinken så blev det en pastarätt som vi gjorde för första gången, ingen av oss hade ätit den tidigare. Den var verkligen jättegod och pastarätten heter Penne vodka, det finns en rad olika varianter men jag valde till slut att göra med pancetta. En supergod pasta som jag också kommer att göra igen 😀 Till pastan drack vi ett rött italienskt vin.
  Vi avslutade middagen en en kula citronsorbet och en limoncello.  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade