Skriv ut Skriv ut

  Middag mitt i veckan

  Postad: 7 augusti, 2019 Kommentera

  Det är inte ofta man är bortbjuden på middag mitt i veckan eller för den delen bjuder in till middag mitt i veckan. Det var därför väldigt roligt när middagsinbjudningen kom från Sandra och Danne! 😀 Det var första gången vi var hemma hos dem sedan de hade flyttat och wow vad de hade det fint, så otroligt smakfullt inrett, ett riktigt drömboende!

  Kvällen startade med Cava, en ny sådan för min del,  jag kan lova att jag kommer att köpa den, den var väldigt, väldigt god! En av mina favoritchips fick vi till, nämligen tryffelchips och just till bubbel passar de perfekt!

  Sandra har full koll på vad jag gillar i matväg 😀 Vad kan gå fel med pasta, räkor semitorkade cocktailtomater och chili?!?! INGET, ABSOLuT INGET!!! 😀

  Efter middagen trollade hon fram en ljuvlig efterrätt, vit chokladpannacotta med marinerade jordgubbar, mums så fantastisk smarrig den var! 😀

   

   

   

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade