Skriv ut Skriv ut

  Mmm…Marabou Black

  Postad: 1 februari, 2012 1 Kommentar

  Av en ren slump såg jag för några dagar sedan att Marabou hade en tävling där man kunde vinna deras nya chokladkaka Black. Eftersom jag älskar lakrits och choklad så kan det ju inte bli fel med denna kombination!

  Sex timmar innan tävlingen gick ut skickade jag in mitt bidarag, man skulle berätta om sin första Marabouupplevelse tror jag att det var. Igår när jag hämtade in påsten låg det ett paket i brevlådan!

  Jag vann!!! 😀

  Betyget blir 4 av 5.

   

   

   

   

   

  1 kommentar

  1. Katarina skriver:

   Åhh, den måste vara god! Jag hoppas att den kommer till Finland också, så då skall jag ha min syster att posta den till mig! Längtar!

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade