Skriv ut Skriv ut

  Nyårsafton hos min kära syster med familj

  Postad: 1 januari, 2018 Kommentera

  God fortsättning på er! Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton, det hade jag! 🙂

  Jag trodde verkligen att jag skulle sitta och tänka på cancer och döden hela kvällen och att det skulle vara det enda vi pratade om. Tack och lov att det inte blev så, med facit i handen så tänkte jag inte på cancer nästan något och vi pratade väldigt lite om det, vilket var väldigt skönt 🙂

  Istället hade vi det supertrevligt, åt god mat och drack väldigt goda viner. Min svåger är otroligt duktig på viner och till nyårsmiddagen hade han verkligen tagit fram viner som gifte sig med maten.

  Vi började kvällen med rosa champagne och tilltugget Löjromskräm i krustader under tiden middagen färdigställdes. Kvällen avslutades med nyårsskålen i regn men vad gör väl det när man är bland personer som man älskar över allt annat här på jorden 🙂 Sista punkten på kvällen blev sällskapsspel.

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade