Skriv ut Skriv ut

  Överraskad som bara den

  Postad: 26 oktober, 2013 Kommentera

  Ja, jag blev verkligen överraskad som bara den igår! 🙂

  Det är nog inte många som vet men jag kommer att sluta att jobba på tidningen BröllopsGuiden i mitten på november. Det har varit tre roliga och givande år, vad som händer nu är inte riktigt klart en. Jag har flera olika saker på G och så fort jag själv vet så lovar jag att berätta för er.

  På fredagsmötet igår dukades det fram tårtor och det jag inte visste var att de skulle tacka av mig, tårtorna var kanongoda speciellt den rosa tyckte jag 🙂 den innehöll smultron och rabarber. Min chef Anna hade även fixat med present och blommor. Presenten var verkligen en chock…jag fick en…KitchenAid, Wedding Edition 😀 Oj, så jag har suktat efter denna!!! 😀 😀 😀

  Jag kan inte med ord säga hur glad jag blev! 1000, 1000, 1000 och åter 1000-tack Anna med Co!!!!! 😀

  Bilderna blev inte av bästa kvalité men det spelar ingen roll 🙂

  IMG_1225
  IMG_1227
  IMG_1232
  IMG_1234
  IMG_1233

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade