Skriv ut Skriv ut

  På Mosebacke med Lisa Ekdahl

  Postad: 12 augusti, 2019 Kommentera

  1994 släpptes två album som jag lyssnade på om och om igen, den ena artisten var Lisa Ekdahl och speciellt låten Vem vet föll jag lite extra för 🙂 Jag upplevde Lisa som lite klurig så tyvärr lyssnade jag inte på henne speciellt mycket mer efter det albumet.

  Plötsligt händer det  😀 2016 deltog Lisa i Så mycket bättre och det är ett program jag tycker är riktigt bra. Under programserien ändrade jag helt uppfattning om henne och har sedan dess velat se henne live, igår var det äntligen dags! 🙂 Gårdagens spelning var den sista på länge då Lisa nu tar en paus och som hon själv sa ”går i exil det kommande året”.

  Lisa levererade verkligen, hon framförde hela albumet Vem vet 🙂 För min del kunde det inte bli så mycket bättre som ni kanske förstår 😀 Hon framförde även ett antal låtar från hennes senaste engelska platta och hon hade två gästartister. Konserten varade i ca två timmar i både sol och regn, mitt betyg blir en 4:a av fem möjliga 🙂

   

   

   

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade