Skriv ut Skriv ut

  Picard till både middag och brunch

  Postad: 7 juni, 2018 Kommentera

  I tisdags tog min svågers son studenten och det innebar att mina härliga svärföräldrar kom på besök under två dygn eftersom dem också ville vara med och fira deras barnbarn. 🙂

  Svärisarna kom i måndags och eftersom jag fick cellgifter samma dag så visste jag att orken inte skulle finnas till att laga något från grunden. Därför bestämde Martin och jag oss för att bjuda på en Pinchoskväll, väldigt likt det vi bjöd några vänner på för en tid sedan.

  Jag åkte till Picard för att handla igen, det blev repris på flera smårätter men jag hittade även korv med bröd i miniformat 🙂 Jag vet att jag tjatar 🙂 men jag älskar mat i miniformat! Deras mini cheeseburgare är min favorit + deras ministrutar.

  Innan svärmor och svärfar åkte hem dukade vi upp brunch, självklart provade vi flera av Picards brunchinspirerande smårätter som mini-bagels och mini croque-monsieur och eftersom det var Sveriges nationaldag så skålade vi i champagne, passande nog så var flaskorna blågula 😀


  Brunch i solen 🙂

   

   

   

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade