Skriv ut Skriv ut

  Piff och Puff

  Postad: 21 september, 2017 2 Kommentarer

  Jag är med i olika julgrupper på Facebook vilket säkert säkert inte förvånar så många av er eftersom jag ÄLSKAR julen!!! 🙂 Jag kan avslöja att julplanerandet är i full gång runt om i landet 🙂

  Något som nu florerar i åtminstone en utav grupperna är Piff och Puff och det efter att en kvinna visade en bild på att hon har virkat Piff och Puff som hon skall ha i sin julgranen. Dem är väldigt söta och många vill väldigt gärna beställa av henne vilket är förståligt för vem vill inte ha Piff och Puff sittandes i granen 😀 Tyvärr gör hon dem inte på beställning till mångas förtret, därför tänkte jag dela med mig av vad jag gjorde julen 2013 🙂

  Efter att ha sett en massa inspirationsbilder på olika sätt att få med Piff Och Puff i julgranen så gick jag på jakt i olika butiker på ”mina” Piff och Puff och tills slut hittade jag dem i en leksaksaffär 😀 Varje jul sitter de nu i vår gran, visst är de söta?! 🙂

  2 kommentarer

  1. Gurkiss skriver:

   Jätte sött
   Får man fråga vilka grupper du är med i?
   Jag älskar också jul och skulle gärna vilja vara med i en massa julgrupper
   Kram Gurkiss

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade