Skriv ut Skriv ut

  Provtagning & Vete-Katten

  Postad: 9 april, 2019 Kommentera

  Innan jag bröt benen så var jag till min husläkare eftersom jag hade haft ont i magen en längre tid.

  Det bestämdes att jag skulle ta en rad olika prover, en del han jag göra innan jag skadade mig men jag han inte ta blodproven.

  När gipsen äntligen var borttagna så ringde jag och bokade in provtagningen. Jag ringde Accesenheten på KS i Solna (det var dom som opererade in venporten på mig) och frågade om de kunde hjälpa mig, den sjuksköterska som brukade hjälpa mig hade slutat men hennes kollega bokade in mig.

  Jag anade att det skulle bli lite krångligt att ta proverna eftersom venporten krånglar en del men jag hade ingen aning att de skulle strula så mycket som det gjorde. Efter två timmar och två omgångar av ett läkemedel som skulle göra det lättare för blodet att rinna lyckades man med nöd och näppe att fylla de fem rör som min husläkare hade beställt.

  Sjuksköterskan var väldigt proffsig och envis, det var tack vare henne som det blev några blodprover.

  Efteråt blev det fika på Vete-Katten 🙂


  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade