Skriv ut Skriv ut

  Bubbel

  Postad: 18 mars, 2012 3 Kommentarer
  Skriv ut recept

  Jag och min man har aldrig varit några champagnedrickare men mellan varven dricker vi det som t.ex. på nyårsafton eller när vi går på bröllop mm.

  I fredags korkade vi dock upp en flaska och tyckte det faktiskt var riktigt gott och väldigt festligt, därför har vi nu bestämt att börja servera det någon gång då och då när vi har middagsbjudningar och någon gång ibland ta ett glas på fredagskvällen.

  Då vi inte har speciellt mycket erfarenhet av denna festliga dryck vänder jag mig nu till er mina kära läsare, vilken är er favoritchampagne och varför?

  Jag personligen tycker inte om när det blir för torrt eller för sött, lagom skall det vara 😀

  3 kommentarer

  1. Clara Jacobsen skriver:

   Vi dricker gärna Cava (Castellblanch extra brut). Cava är Spaniens svar på Champagne och just den här är lagom torr/söt och läskande. Dessutom väldigt billig!
   http://www.klikk.no/mat/drikke/article458470.ece
   Hälsningar, Clara

  2. ces skriver:

   När vi har fest eller bara lite sammankomst har vi alltid lite bubbel. Är så enkelt festligt.

  3. Therese skriver:

   Vi dricker bubbel jämt. Så fort det är festligt blir det bubbel. Vi har köpt en superfin champagnehink från IKEA som vi fyller med iskallt vatten och is och har flaskan i, så blir det extra festligt. Är det fin-bjudning blir det champagne (favoriten är Pol Roger) men annars dricks det mycket Cava och Prosecco hemma hos oss. (Jag tror att Prosecco är italienskt mousserande…) Favoriten just nu är Prosecco la Robínía, 85 kr, nr 7486. Men även La Robinia, nr 2102 99 kr.
   Bubbla på!

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade