Skriv ut Skriv ut

  (Rond 2) Cellgifter 8 av 9

  Postad: 18 juli, 2018 2 Kommentarer

  I måndags var det dags för SöS igen och den näst sista behandlingen av cellgifter men för att se om jag skulle få några cellgifter så började Annika med att ta blodprover.

   

   

  Under tiden proverna var på analys så hade jag fått en extra läkartid då jag har fått ont i det opererade bröstet (mer än vanligt) och även det ”friska” bröstet. Slutkontentan av läkarbesöket är att man gör både mammografi och ultraljud av båda sidorna och det känns skönt. Läkaren kände även igenom men kände inget så vi får hoppas på att det inte visar något heller.

  Då jag var tvungen att lämna min säng och sjuksköterskorna nästan slåss om platserna ibland så märkte Annika sängen 🙂

   

   

  Efter ca en timme så kom svaren på blodproverna och denna gången var det på hicken då mina vita blodkroppar hade ett lägre värde mot för vad jag brukar men som tur var låg det så pass att jag fick klartecken 🙂

   

   

  Denna gång hade jag inte lyxrum 14 utan fick rum 12 istället som hade ytterligare två sängar. Riktigt trevligt att prata med andra ”kompisar” 🙂 Önskar all lycka till er som jag träffade!

   

   

  Under tiden droppet intog min kropp så åt jag lunch som denna gång bestod av rester från en av helgens grillmiddagar.

   

   

  Självklart lipar vi åt cancer, precis som vanligt 🙂 Denna gång tillsammans med Tiia.

   

   

   

  2 kommentarer

  1. Bia skriver:

   Hej Tina!
   Jag är en ”ubåt” som följt dig ett par år, men sällan skrivit något.
   Så nu vill jag bara säga att du är en riktig kämpe!
   Du ser så ”nyktert” och positivt på livet, trots att du utsätts för en massa tråkiga utmaningar.
   Önskar dig allt gott och en fortsatt fin sommar!
   /Bia

   • TinaGustafsson.com skriver:

    Hej Bia!

    1000-tack för dina rader! Det är otroligt roligt att höra ifrån dig, älskar att få meddelanden här eller på fb av personer som följer mig 🙂 Önskar dig också en fortsatt fin sommar! 🙂 <3 Kram, kram

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade