Skriv ut Skriv ut

  ”Samma makt att forma sina egna liv”

  Postad: 31 januari, 2017 1 Kommentar

  Just nu är du Åsa Regnér i Örebro på Jämställdhetsforum för att prata om att ”Kvinnor och män ska ha samma makt att forma sina egna liv” som du formulerar dig på din fb-sida.

  Jag Åsa vill ha samma makt att forma mitt egna liv, det skall inte spela någon roll om man är kvinna, man, svart, vit, funktionsnedsatt eller politiker. Det behöver du och jag prata om.

  Därför skulle jag se extra mycket fram emot ett samtal med dig i Stockholm.

  Vi kan ha samtalet i en taxi påväg till något utav dina möten.

  Jag är funktionshindrad och har personlig assistans, min omprövning har ägt rum och jag förlorade 170 timmar i månaden, jag överklagade och fick tillbaka en del men långt ifrån vad jag hade och behöver trotts oförändrade förhållanden det senaste 15 åren och läkarintyg som styrker att jag ha behovet. Den enda förändringen vid den senaste omprövningen var en ny handläggare som tyckte att tidigare handläggare hade gjort dåliga utredningar och bedömt fel + att regeringen har gett nya direktiv.

  Hoppas vi ses!

  1 kommentar

  1. Karin Andersson skriver:

   Hej
   Jag hoppas verkligen att du får möjligheten att bli hörd, hallå Åsa har du möjlighet att lyssna till Tina? Tina har sin berättelse att berätta till dig så kanske du kan ta till dig vad regeringen med hjälp av försäkringskassan försvårar för människor med funktionsnedsättning. En jämställdhetsfråga Ja men faktiskt en fråga om att få LEVA ett LIV

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade