Skriv ut Skriv ut

  Syskonbarn bjuder på middag

  Postad: 12 februari, 2018 Kommentera

  Igår blev vi bjudna på en 3-rättersmiddag hemma hos oss! 🙂 Det var inte vem som helst som bjöd på middag utav en av de människor jag älskar mest här på jorden, nämligen Martins brors dotter och hennes supertrevliga kille 🙂 De lagade en härlig middag som bestod av fylld avokado med krabba, chili och koriander till förrätt, halloumiburgare med klyftpotatis till huvudrätt och snabb hallonglass till efterrätt.

  Det var otroligt gott och en väldigt trevlig kväll med mycket mat, surr och skratt. 🙂

  Jag förstår inte vart tiden har tagit vägen, jag tycker inte det var speciellt många år sedan hon satt i mitt knä och hade mig som idol, nu är det tvärt om, hon är min idol!!! 🙂

   

   

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade