Skriv ut Skriv ut

  Tävling, Revolution STORA adventskalender

  Postad: 23 november, 2019 1 Kommentar

  Snart är det 1:a advent och tillika 1:a december vilket innebär att man får öppna den 1:a luckan i adventskalendern. I och med detta har nu en lycklig vinnare möjlighet att vinna Revolution STORA adventskalender.

  Kalendern är fylld med fullstora make up-produkter så som till ansiktet, läpparna, ögonen och bakom några luckor finns det accessoarer.

  Värde 1.606 sek

  (Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

  Tävlingen, Revolution STORA adventskalender hittar du här


  1 kommentar

  1. Stina Polvi skriver:

   Å, en sådan ljuvlig tävling
   Jag brukar låta mina 4 döttrar som är mellan 17-23 sminka mig till speciella tillfällen
   De följer många oerhört duktiga inom området och jag måste erkänna, det är inte lika lätt när man närmar sig 50 som det var innan de söta små glädjeskrynklorna började kika fram ❤️ De kör allt från grunden och jag blir verkligen fin
   Gör jag det själv tar jag highlighter över kindben, lite i pannan, under ögonbrynet och på nyckelbenet och använder en glittrande eyeliner Till saken hör väl att jag inte har så mycket smink kvar med fyra döttrar som i stort sett fått allt
   Nu har längtan efter att sminka mig kommit tillba, jag vill gå och få veta hur jag ska framhäva det som är fint ❤️
   Det vore alltså verkligen fantastiskt roligt med denna kalender En riktig dröm för tjejer och kvinnor i alla åldrar
   Följer, delar, bjuder in och hoppas som aldrig förr ❤️❤️❤️
   Önskar dig en fortsatt fin väntan på december ❤️

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade