- Tina Gustafsson - https://tinagustafsson.com -

Vacker gul färg

Publicerad av TinaGustafsson.com På 17 juli, 2019 @ 20:45 I Cancer - Bröst | Inga kommentarer

Om 6 dagar är det exakt 1,5 år sedan jag opererade bort mitt högra bröst och då är det även 1 år sedan jag fick min sista cellgiftsbehandling.

Något som jag inte blir av med är serom (sårvätska) i mitt högra bröst, det fylls på med jämna mellanrum som jag måste tömma då och då.

Min onkologläkare måste varje gång skriva en ny remiss till bröstcentrum för att de skall tömma mig. Hittills har jag bett onkologen skriva att jag vill ha ”min” radiologläkare som tömmer men denna gång gick inte det då han är pappaledig och befinner sig i Argentina.

Jag fick en kvinnlig överläkare som var väldigt bra måste jag säga trotts att hon inte undersökte riktigt lika noggrant som ”min” andra läkare. Hon menar på att det inte kan ha hunnit hänt något på 3 månader och jag kunde köpa det. 🙂

Hon tömde mig på 0,4 dl och hon hade aldrig sett en sådan vacker gul färg på ett serom 😀

När jag var klar gick jag och Ninni och åt lunch, vi gick till ett ställe runt hörnet och tog en räkmacka med ett glas vin till. Vi såg några bredvid oss ta in pommes, det såg så gott ut så vi bestämde oss fr att dela på en och dela på ett glas rött innan hemfärd.


Artikel utskrivet från Tina Gustafsson: https://tinagustafsson.com

URL till artikel: https://tinagustafsson.com/vacker-gul-farg/

URL:er i detta inlägg:

[1] Tweet: http://twitter.com/share

Copyright © 2011 Tina Gustafsson. All rights reserved.