Skriv ut Skriv ut

  Vackraste och godaste kanelbullarna i Sverige!

  Postad: 9 augusti, 2018 Kommentera

  Ja så säger Niklas Ekstedt om Bageri Petrus kanelbullar i tv-programmet Ny skandinavisk mat som sänds på tv4. Efter att ha sett inslaget om dessa bullar så var jag tvungen att besöka bageriet och se om det stämde att det är de vackraste och godaste kanelbullarna i Sverige.

  Självklart följde min man med! 😀 Assistent Becca hängde också med.

  De hade en del att välja men alla tre tog en varsin kanelbulle och svart kaffe, förutom kanelbullen så var jag bara tvungen att även prova en utav deras kakor och valet föll på deras chokladsnitt. Martin tog även en flaska Loranga och det var min favoritläsk när jag var barn 😀

  Efter bilderna kan du läsa mitt omdöme av bageriet och vilket betyg kanelbullarna fick!

  Jag håller med Niklas Ekstedt, Sveriges godaste kanelbullar finns på Bageri Petrus!!! 😀 De var så otroligt goda att både jag och Becca köpte ytterligare en varsin kanelbulle 😀 Deras chokladsnitt var också helt fantastiskt god men deras kaffe däremot föll mig inte alls i smaken. Kaffebönorna var ljusrostade och hade en väldigt blommig smak, jag gav min kopp till Martin som tyckte det var helt ok att dricka. Snäll som han är så gav han mig sin Loranga 😀

  Betyget på kanelbullarna blir 5 av 5.
  Betyget på chokladsnittarna blir 5 av 5.
  Betyget på kaffet blir 2 av 5.

  Bageri Petrus är absolut värt ett besök 😀 Tänk på att du som sitter i rullstol kan bara gå dit på sommaren och när det är fint väder då det är väldigt många trappsteg in.

  Efter fikat tog vi en promenad innan vi åkte hem.

   

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade