Skriv ut Skriv ut

  Världens största Luciakonsert

  Postad: 16 september, 2011 1 Kommentar

  Äntligen fick jag tag på biljetter till luciakonserten i Globen! 🙂

  Jag har sett den en gång tidigare och det var samma år som jag flyttade hit, vilket är 14 år sedan. ända sedan dess har jag försökt att få tag i biljetter men jag har alltid varit för sent ute 🙁 men inte i år! 🙂

  Stockholms Luciakonsert är världens största Luciakonsert, till och med registerad i Guinness Book of World Records. Konserten framförs av ca 1200 barn och ungdomar från Stockholms musikgymnasium/Kungsholmens gymnasium och Adolf Fredriks musikklasser. Stockholms Luciakonsert är ett välkänt, traditionellt och oerhört vackert och stämningsfullt evenemang som uppskattas av människor i alla åldrar.

  Repertoaren är blandad med både kända stycken som Jul, jul och Betlehemsstjärnan till nyskrivna körarrangemang.

  Vill du också se konserten kan du köpa biljetter här.

  1 kommentar

  1. Tina Jonsson skriver:

   Men åhhh snacka om att du kommer att få ståpäls…hade jag gått hade förmodligen tårarna runnit….

   Kram Tina

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade