Skriv ut Skriv ut

  Vinbord, årets julbord

  Postad: 22 oktober, 2016 Kommentera

  De flesta av er som följer mig vet vid det här laget att jag älskar julen både på längden, tvären och höjden. Vissa år (ja, ja alla år) börjar jag fnula och planera julen redan i september ibland till och med i augusti 🙂

  Jag är konstig jag vet!! 🙂 Något jag absolut inte vill eller helst inte vill är att äta traditionell julmat som köttbullar, prinskorv, julskinka innan julafton men jag äter gärna mat med en julig touch som exempel saffranskladdkaka eller hembakade baguetter med saffran eller pepparkakskrydda eller varför inte smutta på en pepparkaksmojito.

  Detta gör ju att jag jag gärna undviker traditionella julbord innan julafton (men självklart äter jag julbord om någon vänlig själ bjuder mig på det) så därför blir jag väldigt glad när jag hittar ett annat sorts julbord som detta vinbord på The Winery Hotel som vi har bokat in i december 🙂

  Så här beskrivs Vinbordet på deras sida;

  ” Vinbordet är vår version av julbordet. Det är något nytt och spännande där vi utifrån några av våra favoritviner från vinkällaren har skapat smårätter som ger en komplett upplevelse av vin och mat i kombination. Istället för traditionella julrätter har vår köksmästare Andreas skapat rätter efter de utvalda vinerna och inspirerats av hav, land och skog. Det blir en smakupplevelse med vinet i centrum.”

  vinbord

  Kommentera

  1

  Copyright © Alla rättigheter är reserverade