Hem » Bröllop- och eventkoordinator

Bröllop- och eventkoordinator

Jag har alltid gillat festliga tillfällen och brinner därför för att arrangera både bröllop och fester.

I slutet av 2006 och i början på 2007 gick jag bröllopskoordinatorutbildningen som anordnades av BröllopsAkademin i Norden AB. Intresset för just bröllop tog fart 2002, det vår då jag började planera mitt egna bröllop. Bröllopet ägde rum den 21 augusti 2004.

Hade jag vetat vad det innebar att planera ett bröllop hade jag absolut anlitat en bröllopskoordinator. Den stress som blev de sista veckorna var ingen lek och den vill jag att andra blivande brudpar skall slippa.

Med min hjälp får bröllopspar en lugn och skön bröllopsplanering och det viktigaste av allt en lugn och skön bröllopsdag.

Jag har ett stort kontaktnät när det t.ex. gäller catering, florister, frisörer, juvelerare, konditorier, lokaler, skräddare m.fl.

Vill du läsa mina kunders referenser? Maila mig då på tina@tinagustafsson.com

Förutom bröllop har jag arrangerat ett stort antal andra fester som t.ex. 40-års fester, möhippor, barnkalas, tjejfester, personalfester m.fl.

Antalet gäster på de bröllop och fester jag har arrangerat har varierat allt ifrån fem till flera 100 personer och även omfattningen har varierat från tre timmar till tre dygn.