Hem » Om mig

Om mig

Jag föddes i juli 1970 och är uppvuxen i Timrå men bor idag i Stockholm tillsammans med min man Martin.

2001 började jag arbetat med personlig assistans och 2003 fick jag en heltidstjänst på assistansbolaget Personal Care i Stockholm AB som arbetsledare. Innan det arbetade jag på Frösunda assistans där jag bl.a. höll i utbildningar för personliga assistenter och funktionsnedsatta. I slutet av februari 2007 slutade jag på Personal Care i Stockholm AB. Jag kände att det nu var dags att satsa 100% på mitt företag, jag driver dock två företag.

I företaget Mitt Val har jag mina personliga assistenter anställda och i företaget TinaGustafsson.com arbetar jag med allt som jag tycker är roligt. Det går till exempel att köpa min konst eller mina böcker, anlita mig som föredragshållare eller event / bröllopskoordinator.

När det gäller det teoretiska har jag bl.a. utbildat mig till programledare vid SVT 1995, två år efter utbildningen började jag arbeta på Strix television med program som Efterlyst, Folkhemmet och Robinson.

Då det finns lite tid över umgås jag allra helst med min man samt när och kära. Några av mina största intressen är, inredning, shopping, matlagning och att resa.

Slutligen kan jag berätta att jag föddes med en sjukdom som heter Artro – led, Gryphos – böjd, Multiplex – många, Congenita – medfödd, det förkortas AMC. Detta betyder flera medfödda böjda och stela leder. Sjukdomen är ett syndrom, det vill säga, en samling av symtomer, det finns ca 200 olika typer, av dessa är det ca en tredje del som är ärftliga. Orsaken till AMC kan vara flera, en orsak kan vara att det har funnits för liten plats i livmodern, en annan orsak kan vara bristande muskeltillväxt. Det är ytterst sällan att AMC är progressiv (fortskridande). Min typ är varken ärftlig eller progressiv.