Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

62, 57 och 13

Igår var det dags för ett vanligt läkarbesök, ett sådant som de har då och då för att höra efter hur jag mår på alla cellgifter jag får. I det stora hela tycker jag det går ganska så bra efter omständigheterna men enligt min läkare så har jag det tuffare än det normala. Hur som helst så skall de kvarvarande behandlingarna fortskrida som planerat, jag skall dock vara extra uppmärksam på kommande biverkningar.

Det är nu i slutet på behandlingsperioden som cellgifterna jag får kan ge ordentliga biverkningar som känselbortfall, stickningar mm i händer och fötter så man vill vara extra noggrann nu så att man hinner stoppa i tid om det blir för jobbigt. Det kan nämligen bli bestående nervskador.

Igår tog man även ytterligare ett crp-prov för att se om mitt värde stiger eller sjunker. I måndags så var värdet 62 och det skall ligga under 5 så det innebar att jag inte fick några cellgifter. Dagen efter på tisdagen tog ASIH ett nytt prov och då visade det sig ha sjunkit till 57 och igår hade det sjunkit till 13 🙂 Detta innebär att jag troligtvis får min 6:e cellgiftsbehandling på måndag om inget annat händer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*