Blogg, Dukningar, Dukningar - Teman

Fifty Shades of Grey-dukning

För några år sedan kom första filmen i triologin Fifty Shades of Grey, har ni sett någon utav filmerna? Jag såg den första när den gick upp på biograferna men de andra två såg jag först för några dagar sedan. Det finns många olika åsikter om vad man tycker om denna historia. Jag tycker hur som helst att det är ett roligt tema så jag bestämde mig för att anordna en middag med inspiration från filmerna 🙂

Självklart behövdes en fin dukning till denna middag och färgerna var ett självklart val för mig, grått och rött 😀

Inköpsställen:
Duk, Kostymtyg tyg.se
Servetter VEGA
Tallrikar Mateus
Glas, Essence iittala
Bestick, Ibis BodaNova (har utgått)
Ljuslyktor, Kivi iittala
Masker Amazon
Handklovar sinful
Blomlådor Bruka Design
Blomarrangemang, Therese Pedersen på T-blommor i Farsta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*