Blogg, Högtider & Teman, NyÄr

Hotellfrukost och pizza

Hur har er nyĂ„rsdag varit? Min har varit grym 😀

GĂ„rdagens nyĂ„rsfirande var ovanligt lugnt sĂ„ nĂ€r jag vaknade imorse mĂ„dde jag som en prinsessa, varken trött eller bakis 😀

Vi lyxade dÀrför till med en riktig hotellfrukost med allt vad vi tycker en sÄdan innehÄller. Det blev bÄde fÀrska frallor som min assistent hade med sig, pÄlÀgg, amerikanska pannkakor, Àggröra, bacon , bÀr och lite annat smÄtt och gott.

Det blev en hĂ€rlig lĂ„ngfrukost och efter den chillade vi mest hela dagen, det hör liksom till 😀 Mellan varven tittade jag lite pĂ„ Ivanhoe, det hör ocksĂ„ liksom till. En tredje sak som hör till pĂ„ nyĂ„rsdagen Ă€r ju att övervĂ€gande av Sveriges befolkning Ă€ter pizza till middag sĂ„ vi föll för den idĂ©n Ă€ven i Ă„r, en hederlig capricciosa blev det för min del.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

*