Blogg, Lyx, Min Personliga Assistans, Vardagslyx

Vardagslyx

Igår var det lyx från morgon till kväll 😀 Vardagslyx är alltid välkommet, med jämna mellanrum under sommaren och framför allt under semestern brukar vi lyxa till det lite extra på olika sätt.

Igår åkte jag in till stan strax före lunch, Ninni hängde på! Vi började med en vinlunch på Gretas som ligger i Haymarket by Scandic mitt inne i centrala Stockholm.

Då jag valde deras dagens som var torsk med potatispuré, vitvinssås och vit sparris valde jag att ta ett glas svalt vitt vin till och det passade verkligen bra ihop! Maten var helt suveränt god, till detta ställe kommer jag att gå till igen!

Efter maten florerade vi runt på stan, bl.a. var vi förbi Caroline Svedboms butik, hennes smycken avgudar jag och det syns på min smyckessamling jag har från henne. 😀 Butiken ligger bara en liten bit ifrån Sturehof, jag har köpt de flesta smyckena ifrån deras webbshop men denna gång valde jag att besöka dem i verkliga livet. Wow vilket bemötande och service jag fick och de hade ramper att lägga ut! Det är nog den bästa butik jag någonsin har besökt tror jag! 😀

Efter drygt fem timmar var det dags att ta sig hemåt och där fortsatte lyxen! 😀 Martin poppade en champagneflaska och till middag bakade Martin löjromspizzor, det är verkligen supergott!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*