Blogg, Helglyx, Läkarbesök / Undersökningar, Lyx, Sjuk / Skadad

Magnetröntgen, Fredagslunch på Haymarket och Hötorget

Denna fredag är första fredagen på länge som hade fredagsfeeling och jag älskar fredagsfeeling!!! 🙂

Dagen började dock med att jag fick gå och göra en magnetröntgen och i den apparaten fick jag ligga i 105 minuter innan de hade röntgat de fyra kroppsdelar som min läkare hade skickat remiss på. Jag håller tummarna nu att jag får ett svar på vad det är för fel på mig då de tidigare undersökningarna och provtagningarna inte har gett något.

Efter undersökningen gick jag till Haymarket för en riktig fredagslunch! Det blev till och med ett glas rött och dessert 😀 Lammlägget med rotsakspurén  och rödvinsskyn var helt fantastiskt smarrigt och deras chokladtryfflar gick inte av för hackor dem heller 🙂 Beccas Halloumisallad med olivmajonnäs fick också högsta betyg.

Efter lunchen gick jag ut på Hötorget och köpte med mig massor av svamp och det blev även blåbär, lingon och jordgubbar 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*