Blogg, Bloggen

Nu är det snart 3 månader sedan…

…ni hörde något ifrån mig! Vad beror det på är det många som undrar!? Ja hörni jag har inget bra svar på den frågan förutom att jag inte längre eller för tillfället tycker det är speciellt roligt att blogga om mat eller blogga överhuvudtaget för den delen.

Jag har under en ganska lång tid funderat på att sluta helt med att lägga upp recept och glimtar ur mitt liv men ni är väldigt många som hör av er och ber om recept samt undrar vad jag gör och vill se vad som händer i mitt liv.

Det är väldigt smickrande skall ni vet att få era mail och meddelanden! 😀 Jag har ännu inte tagit något beslut om att sluta eller inte men det har varit väldigt skönt att inte lägga alla dessa timmar på att skapa recept, laga all mat, fotografera, redigera och sedan skriva texter samt lägga upp allt till er.

Det finns en hel del recept och dukningar samt lite annat som jag inte har delat med mig av så jag tänkte att jag kan ju i alla fall lägga upp det eftersom det är material jag redan gjort och har liggandes 😀

Hur det blir sedan får vi se…imorgon kommer det första inlägget jag har liggandes i alla fal!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*