Blogg, Sjuk / Skadad

Operationen är över

Ni är en hel del som undrar hur det har gått med operationen så här kommer lite kort information.

Jag skrevs in vid 09:00 på fredagsmorgon och ca en timme senare rullades jag ner till operation. Själva operationen enligt läkaren gick bra förutom att det kom lite mer blod än vad de hade räknat med. Ungefär 14:15 rullades jag ut från operation och vidare till uppvak, där låg jag drygt 5 timmar innan jag fick komma upp till avdelningen igen.

19:30 fick jag äta första gången på drygt 24 timmar och det var sådär då jag mådde illa och det gjorde jag till och från under hela kvällen. 

Det blev lite tv-tittande (Let´s dance) med Sandra som kom på besök med vackra blommor, godis och läsk 😀

Natten var sådär då jag får extremt ont i rygg, ben och armar när jag ligger för länge och i för hård säng.

Efter mycket om och men så kom äntligen morgonen, ronden kom och det beslutades att jag fick åka hem men först så skulle det titta till operationssåret samt ta lite prover och det ville att jag skulle äta lunch. Maten var dock inte någon smakupplevelse och bara synen av den fick det att vända sig i magen på mig, det blev 4 tuggor.

Strax före 12:00 lämnade jag sjukhuset!! 🙂

Nu har jag varit hemma i nästen exakt ett dygn och det fungerar helt ok 🙂 men nu måste jag gå och vila några timmar så vi hörs när smärtorna är borta och jag har återhämtat mig!

Jag vill sända ett extra STORT tack till min kära man som fanns hela tiden vid min sida på sjukhuset och till mina fantastiska assistenter som också fanns på plats hela trotts att jag jag inte får ha med mig mina assistenter på sjukhuset enligt Försäkringskassan, ni här bara för bäst tjejer!!! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*