Blogg, Nära & Kära, Restauranger i Sverige, Stockholms restauranger

Restaurang Villa Dagmar

Om en vecka fyller min underbara väninna Mia 60 år och av olika anledningar så kommer jag inte kunna närvara när hennes födelsedagsfirande äger rum. På grund av detta så kontaktade hennes man Micke mig och Martin för en tid sedan och frågade om inte vi kunde följa med på ett restaurangbesök han hade planerat in och överraska Mia.

Vi är inte de som tackar nej att gå på restaurang så självklart tackade vi ja till det 😀 Vi anlände x-antal minuter efter dem och jag kan lova att den blivande 60-åringen blev ordentligt överraskad och superglad.

Restaurangen vi var på igår var Villa Dagmar och WOW vilket ställe, vilken mat, vilket vin, vilken service och vilken otroligt härlig atmosfär och inte att förglömma vilket sällskap!!!

Mitt betyg blir 5 av 5.

Mia och Micke hade beställt in varsitt glas champagne så vi hakade på och beställde också in champagne, den var helt otroligt god så den måste jag kolla om den finns eller går att beställa på bolaget.

Efter att ha läst menyn bestämde vi oss för att ta in en massa olika rätter och dela på och det var också deras koncept.

Vi tog in pizzettas Svedese, Pimientos de Padrón, Hummerschnitzel och Tartar a la Turque.

Till dessa maträtter drack vi ett mycket passande vitt vin.

Vi fortsatte därefter med deras Galicisk Mjölkko och ytterligare ett kanongott vin, denna gång ett rött sådant. Kollade precis upp vinet, det finns men tyvärr slut.

Då vi alla tyckte deras mat var kanon tvekade vi inte på att beställa in dessert, vi tog in tre av dem och delade på. Det blev Citron “Villa Dagmar”, “Pavlova” hommage Aloë och Chokladmousse No1 och självklar tog vi även in ett dessertvin som de övriga vinerna var supergott, den var jag precis in på bolaget och gjorde en beställning på 😀

Det var en superlyckad kväll och Micke var mycket nöjd över att han lyckades överraska Mia med vår närvaro! 😀

Ett STORT, STORT Tack Micke för att du bjöd in oss till denna härliga kväll och ytterligare ett STORT Tack för middagen! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*